10 tips voor mannen om er goed uit te zien in een hoodie

Alles aan de hoodie schreeuwt casual. Hij zit comfortabel, is toegankelijk en, nog belangrijker, hij is heel veelzijdig. Een hoodie kan goed samengaan met een spijkerbroek en zorgt ook voor een geweldige athleisure look als je hem in laagjes draagt met andere sweats. We weten echter allemaal dat er een aantal regels zijn waaraan je je moet houden als je er goed uit wilt zien in een hoodie. Zo is het waarschijnlijk niet gepast om er een te dragen naar een sollicitatiegesprek of een netwerkevenement. Dat gezegd hebbende, de juiste versie van het capuchonjack kan een uitstekende aanvulling zijn op je dagelijkse garderobe — zolang je weet hoe je het goed kunt stylen. Laten we eens kijken naar 10 belangrijke tips over hoe je een hoodie draagt als een heer:

Blijf op de hoogte van de huidige trends.

Een van de belangrijkste tips bij het dragen van een hoodie is om op de hoogte te zijn van de huidige trends, zodat je ervoor kunt zorgen dat je hem op de juiste manier draagt. Bijvoorbeeld, als oversized, baggy hoodies een huidige trend zijn, dan moet je ervoor zorgen dat die van jou niet oversized is. En als hoodies subtieler worden gedragen, moet je ervoor zorgen dat je hoodie niet te schreeuwerig is. Dit betekent ook dat je ervoor moet zorgen dat de kleur van je hoodie geschikt is voor de tijd van het jaar. Bijvoorbeeld, een zwarte hoodie is niet geschikt in de zomer, en een zeer felgekleurde is misschien niet het beste idee in de winter. Houd in de gaten wat andere mannen dragen, zowel in je sociale kringen als in de media, zodat je ervoor kunt zorgen dat je je hoodie op de juiste manier draagt.

ZWARTE HOODIE HEREN

 

Doop de sweater

Veel mannen denken dat als ze een hoodie dragen, ze ook wel een trainingsbroek moeten dragen. Dit is echter niet het geval. Een hoodie en een mooie jeans/broek is een geweldige look. Hoodies zijn een soort sweatshirts, dus als je er een draagt, zorg er dan voor dat het niet te nonchalant is. Een basic hoodie staat het beste bij een mooie jeans, chino of zelfs geklede broek. Als je een hoodie draagt met een spijkerbroek, zorg er dan voor dat die mooi zit. Vermijd gescheurde, vuile of te nonchalante jeans – een hoodie en jeans moeten gekleed genoeg zijn om ze naar een zakelijke bijeenkomst te dragen. Als je een hoodie draagt met een geklede broek, zorg er dan voor dat de broek leuk genoeg is om naar een kantooromgeving te dragen. Vermijd het dragen van een hoodie met een joggingbroek of trainingsbroek.

Laag met een button-up

De meerderheid van de mannen zal een hoodie dragen met een T-shirt. Het is echter de moeite waard om te experimenteren met andere stukken. Een hoodie met een overhemd met knoopsluiting is bijvoorbeeld een geweldige look. Dit komt omdat de hoodie zal een zekere nonchalance toe te voegen aan de anders meer formele button-up. Op dezelfde manier kan een hoodie met een mooi onderhemd met V-hals er ook geweldig uitzien. Dit zal de hoodie van casual naar een meer geklede look brengen. Deze combinatie werkt omdat de capuchon wat nonchalance toevoegt aan het anders wat formelere button-up. Een ding om op te merken is dat de hoodie moet worden opengeritst wanneer gedragen met een button-up.

Pas je broek en schoenen aan

Dit is een van de belangrijkste tips bij het dragen van een hoodie. Je moet ervoor zorgen dat je broek en schoenen bij elkaar passen. Dit betekent niet dat je geklede schoenen moet dragen bij een geklede broek en casual schoenen bij een casual broek. Je moet de juiste schoenen vinden die bij je casual broek passen. Probeer waar mogelijk te voorkomen dat het bij elkaar past. Dit is vooral belangrijk voor mannen die graag sneakers dragen bij hun hoodies. Als je een hoodie draagt met een spijkerbroek, zorg er dan voor dat de spijkerbroek die je draagt geschikt is voor de schoen die je draagt. Als je bijvoorbeeld een paar laarzen draagt, zorg er dan voor dat je een spijkerbroek draagt die bij laarzen past.

Wees niet bang voor kleur.

Veel mannen denken dat ze neutrale kleuren moeten dragen als ze een hoodie dragen. Dit is niet het geval. In feite is het perfect aanvaardbaar om gekleurde hoodies te dragen. Het soort kleur en de hoeveelheid kleur die je draagt zal afhangen van het seizoen. In de winter kunt u meer levendige kleuren dragen, zoals rood en groen. In de zomer kunt u wegkomen met meer subtiele kleuren, zoals blauw en groen. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de kleur van de sweater past bij de tijd van het jaar. Een groene sweater is bijvoorbeeld prima voor de winter, maar niet voor de zomer.

Vergeet de capuchon niet.

Veel mannen vergeten dat de capuchon eigenlijk een onderdeel van de outfit is. Hoodies worden vaak geleverd met een oversized capuchon, waarvan veel mannen niet weten wat ze ermee moeten doen. De capuchon in je handen houden, op je hoofd leggen of in je zak stoppen zijn allemaal voorbeelden van dingen die je niet met de capuchon moet doen. Stop hem in de achterkant van uw jas als u er een draagt. Als u geen jas draagt, moet u hem achter in uw broek stoppen. Zo voorkom je dat de capuchon van je hoodie rondfladdert.

Probeer in plaats daarvan een bomberjack

De look van een hoodie is geweldig, maar er zijn gelegenheden waarbij je geen hoodie kunt dragen. Als je bijvoorbeeld gaat solliciteren voor een baan of een formeel evenement bijwoont, dan kun je geen hoodie dragen. In deze situaties is een bomberjack een geweldig alternatief. Een bomberjack is een soort casual jack dat meestal gemaakt is van dikke stoffen, een minimum aan zakken heeft en voorzien is van een rits. Het bomberjack heeft verschillende voordelen ten opzichte van de hoodie. Ten eerste is het formeler en kan het naar meer evenementen worden gedragen dan een hoodie. Ten tweede geeft het een minder casual look.

Samenvatting

Een hoodie is een casual kledingstuk, maar het kan ook worden aangekleed door het te dragen met de juiste stukken. Dit betekent dat, als je weet hoe je een hoodie moet dragen, het een geweldige toevoeging aan je garderobe kan zijn, omdat het zowel comfortabel als stijlvol is. Een hoodie ziet er het beste uit in combinatie met een mooie jeans, broek of zelfs een pak. Het ziet er ook geweldig uit met een casual overhemd met knoopjes. Het is wel belangrijk om je schoenen bij je broek te laten passen. Als je geen hoodie draagt, maar toch iets van zijn nonchalance wilt, kun je in plaats daarvan een bomberjack dragen.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.