De T-shirt BH

T shirt bh

De T-shirt bh is een nieuwe innovatie in lingerie die zowel sexy als stijlvol is. Het is in staat om de borst van een vrouw te liften met een groot onthuld decolleté.Is de T-shirt beha al in uw kast?

Deze beha is een converteerbare behaNiet nodig om meerdere beha’s te kopenAls je getrouwd bent en kinderen hebt is het niet nodig om nieuwe beha’s te kopen, zeker niet als je mama’s al krokodillig zijn met de komst van je schattige kleine bundel van vreugde! Het geluid van boezems die je moeder overtuigen zal je op elk moment opvrolijken.Wie wist dat je je kledingcollectie niet van seizoen tot seizoen of garderobe van maand tot maand kan meenemen. Ik bedoel, zwangerschapskleding wordt niet verondersteld te krimpen, vervagen en scheuren bij veelvuldig gebruik in tegenstelling tot de andere kant op. Dus, je hebt niet veel kleren nodig om jeussie mama te overtuigen.Probeer de beha op maat met de rest van je kleren in de kleedkamer en laat ze dan ruilen als ze niet passen. Daarna moet je uitzoeken hoe je je kleding kunt mixen en matchen om echte flair te creëren.

Deze beha is gemaakt voor de altijd-aan-de-weg moedersWie het grootste deel van haar tijd knuffelend in haar woonkamer doorbrengt, wil er zeker van zijn dat ze haar 70’s sepropia beha altijd aan heeft. Als je door het huis rent, is het heel belangrijk dat je je sepropia beha altijd bij je hebt.

Deze beha zal mij en jou er goed uit laten zien.

De beste plek om de ultieme 70’s seresistiment beha te vinden is gevonden door de uber coolebanditosignalike.com. Hun chill signaturedeep conditie spoeling. Goed nieuws voor Australische dames die een sepentiment bh fix nodig hebben maar niet uit hun assortiment willen.

Dat zijn slechts enkele van de goede punten aan deze beha. Hij lift en separeert en geeft een goede bedekking van je borsten. Hij is gemaakt van spandex en heeft licht schuim waardoor hij zacht en glad is.Hij is er in 4 verschillende stijlen: de elegance, de changeover, de neutral en de ultimate style.De elegance bh stijl is volledig dekkend en heeft zacht schuim en verticale strepen. Het heeft een naad aan de bovenkant van de cup die helpt om je borsten te liften en als je een grotere buste hebt zal het ook het decolleté accentueren. Het is gemaakt van denim en lycra. De wisselstijl is een eenvoudige en sexy van boven naar beneden net de rigueur lengte. Het is gemaakt van spandex en kant. De neutrale stijl is zwart met rode bies en een kanten ambiance knoop. De ultieme stijl is terug met lange vulling en ziet werd een gunstige vergelijking met de Demi Bra. Als je een grotere buste hebt. De Demi Bra is een praktische keuze gemaakt van spandex en Lycra die een goede lift, ondersteuning en opheffing zal geven. Ja, hij ondersteunt en lift, maar de mate van lift is over het algemeen minder dan de schoonheids- en wisselstijlen.

De Demi Bra is zeker een perfecte beha voor de oversized’s Hoewel het wel ondersteuning biedt, heeft het geen seon reductie functie. Demi beha’s variëren over het algemeen van 30 – 42 volgens de laatste maat. Een Demi maat 12 is meestal mogelijk. De Demi Bra heeft Swarovski kristallen op de rechter bovenkant terwijl de linker een pixie snit heeft in elke kleur die u zich kunt voorstellen inclusief wit, zwart, roze en blauw.

Lees meer:
Lingerie Rotterdam
Lingerie Schiedam 
Lingerie Vlaardingen
Beugelloze BH

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.