Dog Grooming

Velen hadden niet gedacht dat het verzorgen van honden zoveel meer kon zijn dan het toveren van een glimlach op het gezicht van onze familiehond of het schoonhouden van onze beste vriend. In feite is het verbazingwekkend te denken dat er een gevestigde sector is om juist dat te doen. Aangezien het bekend is dat we zeer speciale zorg besteden aan onze familiehond, is het zeer waarschijnlijk dat we ook de tijd moeten nemen om te leren wat we doen.

Hondentrimmer IJsselstein

Het zou in feite een goed idee zijn om vroeg met de verzorging te beginnen, terwijl ze nog puppies zijn. Je moet onthouden dat het honden zijn en dat hun houding en gedrag bepaald zal worden door wat wij met hen doen. We kunnen leren van hun gedrag. Ze zullen op ons reageren. Op het moment dat we een hond adopteren, is het belangrijk voor ons om te leren over hun behoeften en wensen. We moeten leren over hun houding en hun gedrag. Op die manier kunnen we onze hulp aan hen aanpassen, zodat ze het gevoel hebben dat er voor hen wordt gezorgd. Als we dit doen, kunnen we er zeker van zijn dat we voor een lange tijd een gelukkige en lieve metgezel zullen hebben.

Als je bedenkt dat ons is verteld dat we onze honden moeten laten zien dat we voor ze zorgen, en dat dit zou resulteren in een gelukkige en attente metgezel. Het is waar dat we ze moeten laten weten dat we blij zijn met hun gedrag. Er zijn manieren om dat te doen. We moeten geduldig zijn. Hoe laat je je kinderen merken wanneer ze irritant zijn of iets verkeerds doen? Je moet ze laten weten dat je er bent om voor ze te zorgen en ze te beschermen. Op die manier zal uw hond u of uw kinderen niet bijten.

Stel je voor dat we een hele schattige en pluizige beer hebben. Op een dag breng je hem mee naar huis en begint hij je te bijten. Je probeert hem van je af te krijgen weet je. Hij reageert niet. Het kan u niet schelen. Uiteindelijk schreeuwt u tegen hem en geeft hem een harde uitbrander. In hun gedachten, interpreteren ze dit als mishandeling. Dat kunt u zijn, maar zij kunnen het niet accepteren. Aan de andere kant, hij zal niet stoppen met bijten, maar hij zal de kinderen niet bijten. Hij kan proberen met u te redeneren, maar u kunt hem zijn gang laten gaan, omdat hij er slecht uitziet voor het bijten van mensen. Maar als u tegen hem schreeuwt, zal hij geen goede reden hebben om ermee te stoppen, en zal hij doorgaan. Als u schreeuwt, zal hij denken dat u hem slecht noemt, en zal hij niet meer met u willen spelen. In zijn gedachten doet u hem een plezier. U gaat met hem spelen, ook al bijt hij u of iemand anders die in de buurt is om het te horen.

Probeer met hem te praten. Er is iets dat hij doet dat ongepast is. Het kan zijn dat hij denkt dat u niet leuk vindt wat hij doet. Probeer uit te leggen waarom hij zijn gedrag zou moeten veranderen. Misschien wilt u hem zelfs aan de lijn doen, zijn pootjes omwikkelen en hem laten vasthouden. Terwijl u dit doet, begint u hem te belonen voor het niet bijten van mensen.

Wees lief, maar vastberaden. Je gaat hem laten zien dat je hem niet fysiek gaat mishandelen.

Je gaat hem gezonde traktaties geven, zodat hij niet de drang zal hebben om te bijten.

Je gaat met hem spelen, hem laten zien dat je het leuk vindt wat hij doet.

Je gaat hem een speeltje geven en doen alsof je met hem gaat spelen of het afpakt.

Lees meer:
Trimsalon IJsselstein
Hondentrimsalon IJsselstein

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.