Hoe word je een iPhone App ontwikkelaar

algemene vraagHoe word ik een iPhone app ontwikkelaar?

App laten ontwikkelen

Aangezien er letterlijk duizenden cursussen in iPhone app ontwikkeling op het internet zijn, hangt het antwoord af van waar de vraag ook vandaan komt.

a. de diensten van een programmeur, een specialist op het gebied van grafisch ontwerp of ontwikkelaars die bekend zijn met de iOS software-ontwikkeling tools en kaders die nodig zijn voor het maken van iPhone applicaties. Of het nu gaat om Flash, Objective C, C++, Javascript, iPhone, BlackBerry, Mac OS, Windows Phone, Android, of HTML5..

b. Ontwikkel een app overeenkomstig de specificaties van de varifocalisatienorm ontwikkeld door de camera, de projector en het projectorlicht. Elke apparatuur zal een iets ander beeld opleveren dan de andere, maar het belangrijkste is het contrast. De fotograaf moet bij het fotograferen ook rekening houden met de lichtomstandigheden. Poseer uw onderwerp nooit in licht waarin het licht niet regelbaar is.

c. De app ontwikkelen volgens de specificaties van de andere draadloze toestellen. iPhones, iPads, iPads, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Blackberry, Palm.

d. Krijg de ervaring van het gebruik van verschillende soorten besturingssystemen door het ontwikkelen van uw app op Windows XP, Windows Vista en Windows 7.

e. Voor een gemakkelijk beheer van meerdere apps, meerdere apparaten en het compatibel maken van het op verschillende computer en mobiele webbrowsers; de programmeur moet bedreven zijn met de Adobe Flash programmeertalen.

Een regelmatige bijdrager aan de app repository maakt gebruik van programmering professionals die leren programmeren basics en methodologieën, zoals Bibliotheek, GUI, HTML, Object-georiënteerd programmeren, C++, C #, PHP, en anderen. Dergelijke personen moeten bekwaam zijn in de Adobe Flash programmeertalen.

Voor mobiele app ontwikkeling zijn er verschillende certificeringen in mobiele app ontwikkeling beschikbaar:

C# Mobiele Applicatie Ontwikkelaar

Terwijl de verantwoordelijkheid van PhoneGap’s engine verdeeld is over twee apps, is een van hen ontworpen door junior professionals.

Tpl programmeurs maken deel uit van het team van ontwikkelaars die werken op de PhoneGap server. Een van deze apps is normaal gesproken beroemd geworden onder de naam Angry Birds.

snelle programmeurs die ook expert zijn met HTML, XHTML, CSS, JavaScript en het ontwikkelen van mobiele applicaties met behulp van Adobe Air.

Air mobile ontwikkelaars zijn mobiele app ontwikkelaars die bekend zijn met responsive design, van tijd tot tijd mobiele applicatie testen, meester animatie en graphics, en begrijpenATIVE mobiele apps ontwerpen.

Cloud Render is bedreven met Windows Mobile Mobile Device Software en embedded systemen.

Professionals uit alle geledingen van het app-ontwikkelingsproces houden zich bezig met mobiele app-ontwikkeling. Professionals van verschillende vaardigheidsniveaus houden zich bezig met verschillende delen van het app ontwikkelingsproces. Typisch, zullen de werknemers een bepaalde hoeveelheid ervaring in elk van de app ontwikkeling vaardigheidsgebieden moeten hebben alvorens zij worden ingehuurd.

Dit is een zeer breed scala van vaardigheden en vakmensen met verschillende vaardigheidsniveaus kunnen verschillen in hun vermogen om het project uit te voeren, en in hun ervaring. Sommige vaardigheden zijn zeer elementair terwijl andere meer gevorderd zijn. Een professional moet vertrouwd zijn met de iOS- en Android-platformen, alsook met verschillende toestellen, besturingssystemen en toestellen uit verschillende industrieën en speciale domeinen.

Lees meer:
Proces automatisering
Applicatie ontwikkelaar

Geplaatst in ICT

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.