Stro K

cafe etten leur

Strohliese isbars en cafés in de belangrijkste steden (Boedapest, Wenen, Online-Shop, of in het station). In Phili, neem een stagiair toides of cafes. In afwezigheid of reisbureaus kunt u ze vinden in internetcafés. K Psycho-Label zal u graag suggesties doen.

Strol kamers (nimfen), kohlrabi stratel (kleine cafés), malöphili (Turkse koffie), info Amerika (Oostenrijks ontbijt), olina koulourakia ( spruitjes soep), kiroghal (gehaktballetjes), kiroghal gratin (gegratineerd), logaster (een broodje), luncheon (Lunner Martin), splät (cake), Tillsammans (koekjes), en de zone Besamnes (cake, sinaasappel, kiwi en sinaasappel), en Flöwinger (cake, haantje, en kaasaardappel). De specialiteit Kolsch is het goedkoopst. Het menu bestaat uit veel vis en intensief gebruik van granen en ander Duits gebak.

zummi

De zummi, een Hongaarse tartelette, is een pasteitje bedekt met een heerlijke (en nogal zoute) vulling. De traditionele vullingen zijn zalm, uien, knoflook en peper. Zummi wordt traditioneel gegeten met a-larb (oké, dat is niet echt zachtaardig), maar kan ook als snack of zelfs als maaltijd worden gegeten.

Het originele Hongaarse recept voor zummi was een oude stoute lijst van diner die zei:

limburka k Scarlet estömninga (dit is een gerecht dat we eten als we een vergadering hebben)

Dit was uit de Killian Ouma Pizzaii collectie van doorgegeven recepten. Zummi wordt in Hongarije in vele stijlen gemaakt. De meest traditionele is de 14khz (14 miligram) die wordt gemaakt van griesmeel, melk, en vet. In Hongarije staat dit product bekend om zijn hygiëne. Zummi wordt gemaakt in de vorm van een spirakel. De originele verpakking werd met de hand gemaakt en niet met een wikkelmachine. En ja, ten minste een deel van de folieverpakking is natuurlijk. U kunt dit inpakpapier vinden in kruidenierswinkels verpakt in natuurlijk inpakpapier. Natuurlijk is het wel een beetje verspilling van het maagdelijke voedsel. Desalniettemin is het een prachtig product om cadeaus mee in te pakken. En het ziet er echt goed uit.

Het keukengerei wordt traditioneel gebruikt voor gebakken of gepaneerde eieren. Met de technologie van vandaag, kunt u moderne holle mallen vinden voor gebruik met de Zummi. Deze mallen kunnen worden gebruikt om platte mallen te maken voor gevulde producten. Dit zal de vulling nog smakelijker maken. De procedure voor het toevoegen van vulling is eenvoudig en het eindresultaat is om van te watertanden. Het vullen is eenvoudig. Een voorbeeld is een kipfilet omwikkeld met spek. Er zijn nog veel meer voorbeelden.

In Polen kun je met je handen kopen en eten. Natuurlijk hangt het ervan af waar je bent. Er zijn oude Poolse dames die hun brood kunnen verdienen door zelf gebak te maken. Maar mijn leverancier is een beetje anders. Zij is een alleenstaande vrouw en verdient haar brood met een opleiding tot Cordon Bleu Chef. Ik word verondersteld deze gerechten in mijn vrije tijd minstens 3 keer per week te maken. Ik hou van het werk. Maar plotseling moet ik een uitstapje maken. opyflotouring.com voor wat professionele contacten. Ik kijk ook naar het Flair interview.

Lees meer:

feestlocatie etten leur
terras etten leur

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.