Urnen als geschenk

Urn kopen

 

Urnen zijn ook een goede keuze als geschenk voor iemand die om welke reden dan ook van een traditionele crematie verstoken is gebleven. Het stelt de persoon in staat een bezit te hebben dat hij of zij voor de rest van zijn of haar leven kan koesteren – voor altijd. Het geeft eigenaars van urnen een troostend en vertrouwd object om bij de hand te hebben in geval van nood. Als u krap bij kas zit, kunt u een urn gebruiken als een verzekeringspolis tegen ongelukken. De urn kan ook worden gebruikt als verzekeringsick en voor het weggooien van de as.

Een urn is kenmerkend omdat hij eruitziet als een huiskamertafel. De afgeronde hoeken, de zachte rondingen en de kunstige vormgeving vormen een fantastisch decor dat uw huis kan verfraaien. Ze zijn functioneel omdat ze lekvrij zijn. Als urnen niet gemaakt waren om elegant te zijn, zouden ze als gevaarlijk worden beschouwd. Dat is nog een reden waarom urnen vaak als crematie-urnen worden gebruikt. Het zijn Buster Keways, Frankamps, en Keffee, enz. Ze zijn ontworpen om, net als een vaas, gebruikt te worden voor crematies.

Omdat een urn zo uniek, mooi en nuttig is, wordt hij vaak door families doorgegeven. De schoonheid van de urn zit hem in zijn blijvende vorm en compactheid. Dit wordt in het klein vastgelegd door een urn terwijl deze staat te wachten om naar de rechtmatige eigenaar te worden gestuurd. Familiefoto’s worden in de urn bewaard om ze veilig te bewaren. De urn zal met zorg en liefde naar de rechtmatige eigenaar, een koper, gaan.

Dat is waarom een urn iets waard is. Het zal waarde krijgen, en die waarde kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Een urn is mooi, en wie er een bezit is drager van zintuigen. Ze zijn ook dragers van andere kleine stukjes persoonlijke geschiedenis, die om hun eigen redenen worden gekoesterd. De urn is een subtiele herinnering aan het mens-zijn. En hij wordt gekoesterd om zijn esthetische kwaliteiten.

 

LEES MEER : 

Groothandel Urnen

Glazen urn 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.