Hoe haal je het meeste uit wimperextensions?

Zou het je verbazen dat veel van de beroemdheden van vandaag valse wimpers gebruiken of hun natuurlijke wimpers opmaken met mascara? Geheimen zijn altijd verborgen gehouden voor het grote publiek en tegenwoordig is cosmetica zo populair dat veel sterren een persoonlijke visagist hebben voor al hun make-upbehoeften.

falsies zijn er al vele jaren en zelfs in de vroege jaren ’70, toen wimper extensies voor het eerst populair werd. Ze waren bekend als een vitaal onderdeel van sommige acts van theater en mysterie en zijn nu een vitaal onderdeel van de modewereld.

Veel mensen hebben gehoord over wimperextensions, maar velen vragen zich af wat de voordelen ervan zijn en hoe goed ze zijn.

Wat zijn dat?

Wimperextensions zijn samengesteld uit synthetische vezels of menselijk haar. De extensions worden op elke afzonderlijke wimper gelijmd. Het idee is om de illusie van volle, dikke en glanzende wimpers te geven.

Hoe worden ze toegepast?

Er zijn verschillende manieren waarop wimper extensions kunnen worden aangebracht. Elke wimper is uniek, dus technici moeten kiezen welke techniek voor u het beste is. Elke techniek stelt andere eisen aan u. Op gel gebaseerde extensions zijn zacht en niet plakkerig. Elektro-gevormde zijn hard, ze moeten worden verwarmd en aangebracht met metalen of keramische verwarmingsinstrumenten. Ten slotte is er de niet-watergedragen extensie en deze is het beste voor degenen die niet genoeg tijd hebben om de mascara twee keer aan te brengen. Ze moeten tweemaal per dag of eenmaal per week worden aangebracht.

Hoe lang blijven ze aan?

Omdat ze niet permanent zijn, zullen ze uitvallen naarmate de natuurlijke wimpers groeien. Over het algemeen zullen ze ongeveer 6-8 weken meegaan, maar dit zal afhangen van de gebruikte techniek. Als u zich houdt aan de regel van niet meer dan 2 weken dan zult u merken dat de meeste extensies een behoorlijke tijd zullen meegaan.

Wat kost het?

De materialen die gebruikt worden voor de productie van de extensies en de initiƫle kosten zijn belangrijke factoren. Het is mogelijk dat u een korting of incentive krijgt op de prijs. Sommige leveranciers bieden de eerste weken specials aan, vooral voor degenen die aan het begin van het jaar kopen.

Zijn er andere manieren om de look te krijgen die ik wil?

Als u de populaire look van valse wimpers of wimper extensions wilt, is een bezoek aan een professional de beste oplossing. Elke methode van toepassing heeft zijn voordelen en nadelen. De professional zal de extensies knippen en aanbrengen, die zorgvuldig aan uw eigen wimpers worden genaaid. Het proces is moeizaam, maar geeft de meest natuurlijke look. Uiteindelijk zult u zeer tevreden zijn met het resultaat.

Deze tips zijn geweldig als u wilt bereiken theytipure wimper look. Vergeet niet je wimpers goed te verzorgen en ze zullen je de schoonheid geven die je wilt!

Lees meer:

Lashes bestellen

Russian volume

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.