Photo Story Checklist

U moet het fotoverhaal lezen voordat u een evenementen fotograaf inhuurt, u zult er geen spijt van krijgen dat u dit gelezen heeft totdat u het definitief gelezen heeft. Het doel ervan is om fotografen legaal op koers te houden met hun werk. Als je geen verhalen verzint, kunnen de foto’s niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en als het fotoverhaal voor commerciële doeleinden wordt gebruikt en verloren gaat, kan de professional die er verantwoordelijk voor is aansprakelijk worden gesteld voor een schending van het auteursrecht.

fotoverhaal checklist

Fotograaf Uden

Dit zijn enkele aanwijzingen over hoe je de fotoverhalen kunt opbouwen door de juiste foto’s te kiezen, door ze snel en redelijk licht te maken en door de beste tijdsopnamen te gebruiken.

Het doel van het fotoverhaal is niet om het verhaal van een gebeurtenis te vertellen. Meestal zal het verhaal gaan over de naam van de gebeurtenis, het onderwerp of de dienst Maar als je een afbeelding gebruikt die ik in mijn fotoverhaal heb gebruikt, kan de auteur van de gebeurtenis je geen toestemming geven om de afbeelding voor welk doel dan ook te gebruiken.

Een fotoverhaal over aardbeving gaat over doel van de aardbeving (gebracht door beving) niet over het onderwerp van de aardbeving (de aardbeving).

Mensen die naar uw evenement komen, willen graag dat er foto’s van hen worden genomen – behalve dan dat ze misschien de naam van het evenement niet noemen, waardoor de fotograaf van het evenement in een andere voodoo cirkel terechtkomt. Foto genomen van het evenement. Als de evenementfotograaf de foto’s in een bibliotheek had opgeslagen en de groep later toevallig zag en de kans kreeg om een tweede reeks foto’s te nemen – dan zou de evenementfotograaf een nieuwe job hebben – en zijn activiteit van een privéactiviteit naar een publiek evenement verplaatsen. Ook zou het doel van een dergelijke opname verder gaan dan een privé-bijeenkomst van mensen die moet worden gedocumenteerd in het publieke domein.

De beeldspraak zal slijten. Dus voordat u al dan niet doorgaat, maak een fotoverhaal voordat u een fotograaf inhuurt. Het zal u helpen te leren over wat u koopt voordat u het geld uitgeeft.

Het tweede, power ballerina verhaal (dat gaat over podium aanwezigheid en meedoen met veranderingen) is anders dan het eerste. Het onderschrift van de eerste is erg flauw en onelegant – een normale opname op de traditionele manier. De tweede heeft ook een zekere quasi-vrouwelijke charme die je erg bevalt en je echt een goed gevoel geeft over het onderwerp.

Er is nog een voordeel aan de tweede. Een professionele evenementenfotograaf heeft de vaardigheden om de verhalen in een zakje te verwerken. Lezers vragen zich altijd af: “Wat als iemand ma foto’s in de handen heeft geraakt – hoe verandert de fotograaf dan precies de foto? Dit is allemaal zo onduidelijk.”

Gelukkige fotografie!

Het kan ook gebeuren dat je een niet zo geweldige foto maakt. Goede fotografen weten dat hoe slechter de slechtste foto is, hoe beter zij de diepe herinnering aan het beeld kneden -soms door een vleugje of aanraking van de huid van zijn onderwerp te krijgen wanneer een onderwerp recht in de camera kijkt. Dit geeft de foto een enorme impact en maakt er een prachtige foto van. Met andere woorden, als je een gave hebt en die is goed genoeg, kan het een goed beeld worden.

Lees meer:
Portret fotograaf
Eventfotograaf

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.